Önéletrajz készítés

  • Home
  • Önéletrajz készítés
Interjúztatás és CV

Önéletrajz - A kulcsbelépő!

Az önéletrajzod és az azt kísérő motivációs leveled az első bemutatkozásod jövendőbeli céged felé. Mondhatni az első benyomás. Rengeteg szempontot kell figyelembe venni, mivel egy jó HR-es a legkisebb hibát is észreveszi!

Önéletrajz megbeszélés

Milyen hibákról is van szó?

A tartalomról nem is beszélve. A lista mondhatni végtelen. Ezekről a blog bejegyzéseink között olvasgathatsz.

A legtöbben eltekintenek a számukra körítésnek számító nyelvtantól és formázástól, csak tartalomra fókuszálnak, “hiszen ez a lényeg”. Viszont, a jó tartalom nem elég, sőt az esetek többségében az a bizonyos tartalom nem is annyira jó, mint amilyennek a jelentkezők gondolják. Ha a fenti pontokat kipipáltad, akkor léphetsz tovább a következő szintre!

Hogyan tudSZ kitűnni a tömegből?

A kérdés jogos és fontos is, hisz gondolj bele. A toborzással és kiválasztással foglalkozó szakemberek óránként 40-50 önéletrajzot is átnézhetnek, ez napi szinten több százat jelent.  Nem könnyű feladat mosolyt csalni 4-5 óra önéletrajz átnézése után a HR-esek arcára, mégsem lehetetlen.

Ha  szeretnél egy egyedi, szakmai és tartalmi szempontból is igényes, Rád jellemző Önéletrajzot, mellyel megnövelheted az interjúra való bejutásod esélyeit,  keress minket.

Több tízezer Önéletrajzzal találkoztunk már és több százat készítettünk. Használd ki tapasztalatainkat és nyerd el álmaid állását!

Kérdésed van?

Ha bármilyen témával kapcsolatban kérdésed van és szóban szeretnéd ezt megtenni, hívj minket telefonon!

+36/20 428-5749

Vagy vedd fel Velünk a kapcsolatot  a többi elérhetőségünkön!

Keress Minket!

Önéletrajzommal szerteném biztosítani,

hogy a személyes interjúra mindenképpen behívjanak.

A titok az emberekben rejlik!

hello@virtualhr.hu
+36/20 428-5749