Szolgáltatásaink

  • Home
  • Szolgáltatásaink

4542

Sikeres projekt

A szakmai munkáink során arra törekszünk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki az adott helyzetből, és az ügyfeleinkből. A visszajelzések alapján nagyon sokan írtak, vagy hívtak minket sikeres munkahelyi felvételt, vagy az új pozíció első napját követően.
Ha szeretnél Te is fejlődni, vagy a kvalitásaidnak megfelelő új pozíciót, vagy munkahelyet találni, tégy próbára minket!

Keress Minket
Kik is vagyunk számokban

4251

interjú 2020. novemberig!

7870

Üzleti megbeszélés az elmúlt 10 évben!

2174

Sikeres toborzás 2020. novemberig!

21

év szakmai tapasztalat.

Szolgáltatásaink számodra:

Önéletrajz
készítés

Segítünk neked az első lépésben! Bejutni arra az interjúra, amire szeretnél. Ehhez az első lépés az önéletrajzod! Légy egyedi, lényegre törő, és nem árt a szakértő sem.

Interjú
felkészítés

Munkatársaink mindkét oldalon ültek már interjúk során, így megfelelő felkészítésben lesz részed az interjúra és az új pozíció betöltésére!

IMX
önismeret

Az egyedülálló IMX technológia segítségével, melyet Nobel díjas professzor fejlesztett, célba érsz a magánéletben és a karrier építésed során is!

Magabiztosság
elérése

A megfelelő teljesítményhez magabiztosság szükséges, Ehhez le kell győznöd az aggályaidat és tisztában kell lenned az erényeiddel!

Pszichológiai
támogatás

Nehéz egyedül a munkaerő piacon, és nem biztos, hogy mindent meg tudsz beszélni a családtagjaiddal, barátaiddal. Segítünk, ha elakadsz vagy kérdeznél!

Pozíció és
állásfelderítés

Tudod, hogy mit szeretnél. Tudod, hogy mire vágysz. A képesítésed és a tapasztalatod is rendelkezésre áll, csak a munkahelyet nem találod? Segítünk!

Merj lépni, ellenőrizd a képességeidet!

Sokan esnek abba a hibába, hogy nem mernek lépni, és a tehetségüket beszorítják évekre egy rossz munkahelyre, vagy rossz pozícióba.

  • Ingyenesen megnézzük az önéletrajzodat.
  • Visszajelzünk mit lenne érdemes változtatni!
  • Javaslatot teszünk, hogy milyen pozícióra pályázz!
  • Fontos, hogy önéletrajzodat nem használjuk fel semmilyen céllal!
Kipróbálom

Kezdjünk bele a közös munkába!

Vedd fel a kapcsolatot Velünk és győződj meg szakértelmünkről személyesen!

A titok az emberekben rejlik!

hello@virtualhr.hu
+36/20 428-5749