Rólunk Mondtátok

  • Home
  • Rólunk Mondtátok
Awesome Image Awesome Image

Közgazdaságtudományi Kar - Igazgatás szervező szak - Budapesti Corvinus Egyetem

"6 éve, hogy közigazgatásban dolgozom, nagyon szerettem volna váltani a versenyszférába átnyargalni, mert úgy éreztem az inkább a nekem való út. Sokszor próbálkoztam sikertelenül, többnyire visszajelzést sem kaptam a pályázataimra, így gondoltam valamit másképp kell csinálnom, de hogy mit, nem tudtam pontosan. Tanácstalannak éreztem magam... és ekkor jött Melinda.

Az önéletrajzomat segített leegyszerűsíteni, és a lényegi információkat kihangsúlyozni, melynek köszönhetően elkezdtek behívni a meghallgatásokra.

Az önéletrajz egyszerűsítést követően, Melindával egy kb. 30-45 perces beszélgetésre – próbainterjúra – került sor, melynek alkalmával olyan erők szabadultak fel bennem, amit még jómagam sem tapasztaltam, magabiztos lettem és elhittem, hogy én vagyok az, aki kelleni fog a munkaadónak.

A beszélgetésre pont egy fontos interjú előtt került sor, így indultam el, melynek során végig éreztem, hogy szimpatikus vagyok, és egyben megnyerő. Ennek köszönhetően továbbjutottam a másod körre, ahol szintén jól „vizsgáztam”, enyém lett az állás.
Nagyon hálás vagyok Melindának, csak ajánlani tudom őt. Nekem sikerült gyökeres változást hoznia az életembe."

Vig Georgina

Awesome Image Awesome Image

CEO - Vision-Software Kft.

"Több mint 5 éve dolgozunk együtt Fecskovics Melindával, és mindig is éreztük, hogy szükségünk van egy olyan emberközeli HR szolgáltatásra, ami segít a dolgozók motiválásában - és így a munkaerő megtartásában -, a vezetők támogatásában és a munkaügy útvesztőjében történő eligazodásban. Az, hogy ezeken a területeken mennyire el voltunk maradva, nagyon hamar kiderült. Igazából meg is rémültünk a feladatok nagyságától és komplexitásától, de viszonylag gyorsan jelentős eredményeket értünk el.
A teljesség igénye nélkül a közös munka legfontosabb eredményei voltak:
• Ellenőrzésre és javításra kerültek a törvény által előírt ajánlott és kötelező dokumentumok és szabályzatok.
• Elkészültek az osztályokat érintő motivációs és HR felmérések.
• Ezek eredményeként kidolgozásra került az egyéni és csoportos TÉR (Teljesítmény Értékelési Rendszer).
• A több szintű HR személetű coaching egységesítette a vezetői elkötelezettséget és segítségükkel a munkáltatói brand építését és elkezdtük.
• Sok más feladat mellett a vezetők napi leterheltségén sokat segített a dolgozók HR ügyeinek átvétele, valamint a toborzási feladatok megszervezése és a jelentkezők előszűrése."

Villers Péter

Awesome Image Awesome Image

"Melindával egy pályázat kapcsán hozott össze az élet: Ő HR-esként dolgozott egy informatikai cégnél, én pedig oktatásszervező voltam.
Nagyon jó érzés volt, hogy az első pillanattól fogva nem úgy kezelt, mint a Megbízó a Megbízottat, hanem egyenértékű félként tekintett rám, és a képzések szervezéséhez szükséges információkat a lehető leggyorsabban és precízen a rendelkezésemre bocsátotta, és motiválta a munkatársait a minél gyümölcsözőbb együttműködésre.
Ha úgy adódott, hogy kevésbé pozitív véleményük volt egy-egy tanítási alkalomról, ahhoz is a közös megoldás oldaláról közelített, nem rontott ránk a munkatársak panaszával. Nem csak telefonon és levelezésen keresztül kommunikáltunk, hanem személyes találkozókat is szerveztünk, amikor jobban megismerhettem a céget és Őt is.
Nagyon szeretem a kedvességét és a mosolyát! A személyes kapcsolat a képzések után is megmaradt, HR-workshopokon is találkoztunk, a mai napig érdeklődik irántam. Hálás vagyok, hogy megismerhettem."

Kovács Enikő

Kezdjünk bele a közös munkába!

Vedd fel a kapcsolatot Velünk és győződj meg szakértelmünkről személyesen!

A titok az emberekben rejlik!

hello@virtualhr.hu
+36/20 428-5749